Početna stranicaPočetna stranica  PortalPortal  FAQFAQ  PretražnikPretražnik  ČlanstvoČlanstvo  Korisničke grupeKorisničke grupe  RegistracijaRegistracija  Login  

WINX CLUB FORUM, Winx tvoja ruka u mojoj ruci to nam daje pravu moć i sigurno bit ... =D

WINX CLUB FORUM, Winx tvoja ruka u mojoj ruci to nam daje pravu moć i sigurno bit ... =D - Registracija


Poštovanje, da bi se mogao/la registrirati, moraš se slagati s uvjetima pod kojima radi/funkcionira ovaj forum, a koji su navedeni u tekstu ispod.

Svi postovi [poruke] na ovom forumu izražavaju mišljenja/stavove/poglede autora/ica tih postova; sukladno čemu administratori/ce, moderatori/ce i ostale osobe koje sudjeluju u održavanju ovog foruma [u daljnjem tekstu: Admini/ce] ne mogu i neće odgovarati za sadržaj tih postova [naravno, osim vlastitih].

Admini/ce će u najkraćem mogućem roku izbrisati postove uvredljivog/nepoćudnog/nedopuštenog sadržaja, no, treba imati na umu da je gotovo nemoguće pogledati svaki post što će reći da postoji mogućnost da neki od postova takvog sadržaja ne bude izbrisan [stoga se ne ustručavaj obavijestiti Admine/ice o postojanju istog/ih].

Postanje uvredljivih, bestidnih, vulgarnih, klevetničkih, punih mržnje, prijetećih, seksualno orijentiranih sadržaja kao i bilo kojih drugih sadržaja koji krše zakon(e) nije dozvoljeno. Činjenje nedozvoljenog uzrokuje trenutno i trajno isključivanje osobe [činitelja/ice] s ovog foruma kao i obavijest provideru osobe [činitelja/ice] o učinjenom. Admini/ce imaju pravo, u bilo koje doba, izbrisati/urediti/premjestiti/zatvoriti teme/postove s nedozvoljenim sadržajem.

Svi podatci, upisani prilikom Registracije, upisuju se u bazu podataka. Niti jedan podatak ne smije i neće biti dan na uvid ikojoj osobi [osim tebi, Admina/ica i onih-ako/što/kako podliježe zakonu]. Admini/ce ne mogu i neće biti odgovorni/e ukoliko uslijed hakerskog napada dođe do uvida u/otkrivanja podataka.

Forum koristi tzv. cookies [kolačiće] za spremanje podataka na računalo kojim pregledavaš sadržaj foruma. Kolačići ne sadrže nikakve osobne podatke i služe samo i isključivo za bolji rad foruma. Tvoja e-mail adresa služi samo za Registraciju, te obavijesti vezane uz tvoj korisnički račun.

Klikom na "Slažem se..." potvrđuješ da se slažeš sa svim gore navedenim kao i da ćeš se istog pridržavati.
_____________________PRAVILA!!____________________-Nema vrijeđanja admina i ostl korisnika-Avatar mora biti Winx (pa ovo je Winx forum)-Jedan potpis mora biti Winxx-Smijete imati naj više 4 potpisa-Ne tražite da budete admini-Ako ste mod ponašajte se tako (važi i za admine!)-Ko se bude duplirao odma je banan na hmmmm...pa zauvijek!!! (a to ću znati pomoću vaših IP adresa-Nema glupih korisničkih kao napr...eMoGiRl ili Queen12 ili P_o_P__q_U_e_E_n ............itd--Smajlija smiju koristiti samo admini!!-Ako vam je forum ne sviđa nemojte nish pisati samo kliknite X u gornjem desnom uglu-Bezobrazni će biti banani -Nema slati ružne pm-ove nikome jer sam saznala način na koji se gleda šta je ko kome napisao (to mogu sam admini i naravno neću vam reć kako)-Nema slati reklame glupih foruma-Nema kopiranja!!-Poštuj pravila